Ansatte

Daglig leder og Statsautorisert revisor

Cato Norvik

Tlf: 45 83 57 07

E-post: cato@norvikrevisjon.no

Cato Norvik var ferdig utdannet revisor i 1996. Han har jobbet først som revisormedarbeider i Otterlei – Røe Statsautoriserte revisorer, senere som supervisor i PWC og til slutt som manager i Nordmøre Revisjon AS. Etter å vært i bransjen i 23 år har han fått rik erfaring fra mange ulike typer selskaper, både de små selskapene og til de store selskaper som rapporterer til store internasjonale konsern. Gjennom alle disse årene har han bygd seg opp en solid erfaring. Ingen selskaper er for små eller for store for å benytte Norvik Revisjon AS som deres revisor. 

Hans sterkeste sider er kommunikasjon, effektiv og strukturert revisor, samtalepartner og veldig tilstede for kundene.

Revisor og markedsleder

Kjetil Johnsen

Tlf: 94 83 24 81

E-post: kjetil@norvikrevisjon.no

Kjetil Johnsen er ferdigutdannet med en bachelor i revisjon og regnskap mai 2020 på høyskolen i Molde. Han har lang erfaring fra næringsliv siden 1998 med ulike roller i Halliburton Norge, Fabricom / Conocophillips, Statoil, Statoilhydro, Akersolutions og Aibel. Hovedvekten av tiden i oljebransjen jobbet han med regularitet og vedlikeholdstyring som vedlikeholdsingeniør. Men har også erfaring fra innkjøp og lager mm.

I tillegg var Kjetil med i en spennende start-up i Kristiansund, KIT Management AS som utvikler skreddersydd software til toppidretten.

Kjetil har på fritiden vært aktiv som frivillig. Som styremedlem i Clausenengen FK var han blant annet med å fatte vedtaket om å stifte Kristiansund Ballklubb. Siden 2017 har han vært styremedlem hos Kristiansund tennisklubb.

Kjetil sine styrker er evnen til å lytte og hurtig bidra til gjensidig forståelse som fundament for et godt samarbeid, effektivitet og kvalitet. Han har også stor arbeidskapasitet og er ambisiøs på egne og kundes vegne.

Partner og IT-leder 

Arild Samuelsen Tømmervåg

Tlf: 46 62 96 26

E-post: arild@norvikrevisjon.no 

Arild Samuelsen Tømmervåg er utdannet siviløkonom fra Høgskolen i molde og har mastergrad i regnskap og revisjon ved NTNU.
Han er statsautorisert revisor og statsautorisert regnskapsfører, med flere flere års erfaring fra regnskapsbyrå og som økonomiansvarlig, med oppgaver som økonomistyring, budsjettering og digitalisering av økonomi- og støttesystemer.

Kombinert med interesse for økonomi og regnskap er en stor interesse for digitalisering og IT . Ellers er han (snart) firebarnsfar, og mesteparten av fritiden går til familieliv. 

Hans sterkeste sider er stor samarbeidsvilje, kombinasjonen av en sterk interesse for IT og digitalisering og bred kompetanse innen økonomi og regnskap.

 

John_Ruben

Revisor

John Ruben Landøy

Tlf: 468 27 365

E-post: john.ruben@norvikrevisjon.no 

 John Ruben Landøy har en bachelor i økonomi og administrasjon, ved Høyskolen i Molde med hovedtyngde mot regnskap og verdsetting. Han studerer master i regnskap og revisjon ved NTNU. Han har også parallelt startet på bachelor i IT og digitalisering som fullføres etter endt mastergrad 2022. Han har ved siden av studiene vært hjelpelærer i en rekke fag på høyskolen, samt jobbet innen dagligvarebransjen.

Han har vært aktiv i studentmiljøet og deltatt som frivillig som økonomiansvarlig i ‘iFri’ (en av flere studentgrupper ved høyskolen). Der deltok han aktivt med planlegging og gjennomføring av aktiviteter og friluftsliv for studenter ved høyskolen. For øvrig er John Ruben glad i klatring, innebandy og friluftsliv samt selvstudie innen andre særinteresser.

Hans sterkeste sider er stort pågangsmot, læringsvilje og en dynamisk tilpasningsevne

Revisor

Johan Slagnes Tjervåg

Tlf: 911 18 648

E-post: johan@norvikrevisjon.no 

Johan ble ferdig utdannet med en bachelor i revisjon og regnskap ved Høgskolen i Molde i 2020. Han har erfaring fra regnskap hos Sparebank1 Regnskapshuset i Molde, med eget kundeansvar i nesten 2 år før han kom til oss. Det innebar blant annet flere konsernselskaper. 

Han er samboer med Emilie og på fritiden liker han å være aktiv gjennom blant annet friluftsliv og å utnytte naturens muligheter. 

 

 

Revisor

Mathias Hungnes Aass

Tlf: 98 29 61 33

E-post: mathias@norvikrevisjon.no

Mathias er utdannet Siviløkonom med en master fra Norges Handelshøyskole i økonomi og administrasjon med finans som hovedprofil våren 2023.

På fritiden går det mye i fotball og padeltennis, samt turer i naturen med samboer og hund.

Hans sterkeste sider er at han er tilpasningsdyktig og lærevillig.

Styremedlem

Tine Degerstrøm Stenvold

Tine har doktorgrad i revisjon og er førsteamanuensis i regnskap og revisjon ved Universitetet i Tromsø.

Hun har erfaring fra KPMG og BDO, og er aktuell som medforfatter av boka «Revisjonshandlinger i praksis» hos Fagbokforlaget (2020). 

På firitden er Tine glad i fjord og fjell, samt fysisk aktivitet. Tine er også en familieperson. 

Addresse

Storgata 41

6508 Kristiansund 

Telefon

45 83 57 07

Norvik revisjon er medlem i:

Du finner oss på:

Facebook