Ansatte

Daglig leder og Registrert revisor

Cato Norvik

Tlf: 45 83 57 07

E-post: cato@norvikrevisjon.no

Cato Norvik var ferdig utdannet revisor i 1996. Han har jobbet først som revisormedarbeider i Otterlei – Røe Statsautoriserte revisorer, senere som supervisor i PWC og til slutt som manager i Nordmøre Revisjon AS. Etter å vært i bransjen i 23 år har han fått rik erfaring fra mange ulike typer selskaper, både de små selskapene og til de store selskaper som rapporterer til store internasjonale konsern. Gjennom alle disse årene har han bygd seg opp en solid erfaring. Ingen selskaper er for små eller for store for å benytte Norvik Revisjon AS som deres revisor. 

Hans sterkeste sider er kommunikasjon, effektiv og strukturert revisor, samtalepartner og veldig tilstede for kundene.

Revisor og markedsleder

Kjetil Johnsen

Tlf: 94 83 24 81

E-post: kjetil@norvikrevisjon.no

Kjetil Johnsen er ferdigutdannet med en bachelor i revisjon og regnskap mai 2020 på høyskolen i Molde. Han har lang erfaring fra næringsliv siden 1998 med ulike roller i Halliburton Norge, Fabricom / Conocophillips, Statoil, Statoilhydro, Akersolutions og Aibel. Hovedvekten av tiden i oljebransjen jobbet han med regularitet og vedlikeholdstyring som vedlikeholdsingeniør. Men har også erfaring fra innkjøp og lager mm.

I tillegg var Kjetil med i en spennende start-up i Kristiansund, KIT Management AS som utvikler skreddersydd software til toppidretten.

Kjetil har på fritiden vært aktiv som frivillig. Som styremedlem i Clausenengen FK var han blant annet med å fatte vedtaket om å stifte Kristiansund Ballklubb. Siden 2017 har han vært styremedlem hos Kristiansund tennisklubb.

Kjetil sine styrker er evnen til å lytte og hurtig bidra til gjensidig forståelse som fundament for et godt samarbeid, effektivitet og kvalitet. Han har også stor arbeidskapasitet og er ambisiøs på egne og kundes vegne.

Addresse

Storgata 41

6508 Kristiansund 

Telefon

45 83 57 07

Norvik revisjon er medlem i:

Du finner oss på:

Facebook